Roulette Trucjes om te Winnen

Zijn er roulette trucjes waardoor je gegarandeerd wint? Al jarenlang zijn er mensen die dit uit proberen te vinden, maar zonder succes. Natuurlijk zijn er trucjes en strategieën die je voordeel brengen, maar een 100% winkans heeft nog niemand voor elkaar gekregen.

De algemene tips die je krijgt voordat je begint met spelen zijn:

  • Begin eerst met oefenen, leer het spel beter kennen voordat je gelijk met geld gaat spelen;
  • Kies altijd een tafel met Europees Roulette en niet met Amerikaans Roulette. Dit scheelt in je kansen.
  • Ga niet boven je limiet, je wilt niet onverwachts veel geld kwijt zijn.

Naast deze kleine beginner tips zijn er natuurlijk ook complexe uitgeschreven strategieën. De meest bekende zijn hieronder weergegeven.

James Bond strategie:

Wat is het James Bond systeem? Laten we in dit voorbeeld uitgaan van een laag bedrag, maar je kunt natuurlijk ook hogere bedragen gebruiken door al je inzetten te vermenigvuldigen. In dit voorbeeld gaan we uit van een totale inzet van 20 euro.

Kijk naar de foto hieronder:

  • –  Zet als eerste 14 euro in op de hoogste getallen (19 t/m 36);
  • –  Zet als tweede 5 euro in op de getallen 13 – 18;
  • –  En als laatste zet je 1 euro op het getal 0;

Als het balletje tussen de getallen 19 en 36 valt, maak je 8 euro winst. Als het balletje tussen de getallen 13 en 18 valt, maak je 10 euro winst en mocht hij in de 0 vallen, dan maak je zelfs 16 euro winst! Hoewel je geen winst maakt als het balletje op de lage getallen valt, heb je toch een win kans van meer dan 65%. Mocht je al je inzet verliezen, dan zou je dit verlies kunnen oplossen met het Martingale systeem. Dit is simpelweg telkens je inzetten verdubbelen na elk verlies dat je maakt.

Mathoulette strategie:

Bij deze strategie wordt er voornamelijk ingezet op de dozijnen. In dit voorbeeld gaan we uit van een lage inzet, laten we acht euro gebruiken per beurtKijk naar het voorbeeld hierboven.

Wat zetten we in? De totale inzet is dus acht euro. We zetten drie euro in op het 1e dozijn, drie euro op het 3e dozijn, één euro in op 14/17 en één euro op 20/23. De kans dat je wint met deze strategie is 75% (bij geen enkel andere strategie heb je zoveel kans). Als het balletje tussen de getallen 1 en 12, of tussen de getallen 25 en 36 valt, maak je één euro winst. Valt het balletje op 14/17 of op 20/23 dan heb je 10 euro winst. Je kunt natuurlijk zelf een hogere of lagere inzet plaatsen, dit is een voorbeeld om te laten zien hoeveel geld je kunt winnen. De kans dat je wint ligt met deze strategie erg hoog en dat kan de reden zijn om deze strategie te gebruiken.

D’Alembert strategie:

Deze strategie is een van de veiligste strategieën, natuurlijk win je niet altijd maar meestal wel! Bij deze strategie gaat het om gelijke kansen, hij kan dus worden toegepast als je inzet op oneven-even, 1-18 of 19-36 en op rood-zwart. Hoe begin je met deze strategie?

Je kiest een getal die je bij de eerste ronde in gaat zetten, elke keer als je verliest verhoog je dit getal met één euro. Als je dus bijvoorbeeld begint met 12 euro en je verliest, dan moet je de volgende ronde 13 euro inzetten. Verlies je de volgende ronden weer, dan zet je 14 euro in. Als je de ronde daarna weer wint, zet je weer 13 euro in enz. Met de Martingale strategie doe je bijna hetzelfde, alleen met deze strategie loopt je inzet minder snel op. Bij deze strategie is het zo dat als het aantal keren dat je hebt verloren en gewonnen gelijk is, dan maak je winst op je weddenschappen.

Snake strategie:

De Snake strategie is een van de makkelijkste strategieën om te leren. Bij deze strategie gaat het erom dat je goed oplet op welke getallen jij in moet zetten. Het enige wat je hoeft te doen is als een kronkelende slang je chips verdelen over het veld. Begin met het getal 1 en vul daarna het gehele veld op alsof er een slang ligt. Een rij van bijvoorbeeld 1, 5, 9, 11, 13, 17. Qua winst moet je niet al teveel verwachten van deze strategie.