Roulette Inzet Mogelijkheden

Tijdens het bekijken van de verschillende roulette inzet mogelijkheden zal je het je meteen opvallen dat er je als speler zeer veel verschillende opties worden aangeboden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om in te zetten op een bepaalde kleur, maar ook een gokje wagen op de nul of bijvoorbeeld op één van de normale getallen behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is het ook nog eens zo dat je er als speler niet noodzakelijk voor dient te kiezen om je te beperken tot één enkele inzet per speelronde. Wil je bijvoorbeeld je slaagkans bij een inside bet verhogen? Zet dan gerust in op een volledige reeks getallen.

Roulette inzet mogelijkheden outside bets

Het merendeel van de spelers, zeker de beginners zullen er bij zweren om in te zetten op de zogenaamde outside bets bij roulette. Deze outside bets zijn met name rood-zwart, even-oneven, en de getallenreeksen die in het speelveld zijn terug te vinden. Door in te zetten op één van deze inzetmogelijkheden beschik je als speler bijna over een winstpotentieel van zomaar even 50 procent. Het merendeel van de roulette strategieën focussen zich dan ook niet zo vreemd op deze inzetmogelijkheden. Indien je er als speler eveneens voor kiest om in te zetten op een outside bet beschik je bij Frans roulette zelfs nog over een extra troef.

2_img

Het is algemeen bekend dat Frans roulette van alle verschillende roulette versies de meest toegankelijke en dus ook de eenvoudigste is. Dit komt onder meer door het bestaan van de zogenaamde En-Prison regel. Deze regel zorgt er voor dat je inzet bij een outside bet nog een extra speelronde blijft staan wanneer de kogel op de nul is terechtgekomen en je dus normaal een verliesbeurt zou hebben. Op deze manier heb je als speler altijd de mogelijkheid om een verlies meteen om te zetten in een winst.

Is een inzet plaatsen op een inside bet interessant?

Wanneer je er voor kiest om een inzet te plaatsen op een inside bet ga je eigenlijk tegen de meest ideale inzetmogelijkheid van het spel in. Veel spelers zweren namelijk zoals je reeds hebt kunnen lezen bij de zogenaamde outside bets en dat is niet onterecht. Toch moet het gezegd dat de inside bet van alle verschillende roulette inzet mogelijkheden op de markt het meest interessant is. Een dergelijke weddenschap plaatsen zorgt er bij winst namelijk voor dat zomaar even tot 35 keer de inzet kan worden uitbetaald. Uiteraard moet je als speler heel wat geluk hebben wil de kogel op het door jou gekozen getal vallen, maar het geluk kan je ook een aardig handje helpen.

Wil je de kans op het cashen van een inside bet zo hoog mogelijk houden? In dat geval is het bijvoorbeeld absoluut noodzakelijk om Frans of Europees roulette te spelen. Deze versies van roulette beschikken slechts over één enkele nul in het speelveld waardoor het winstpotentieel voor jou als speler zo hoog mogelijk wordt gehouden. Bovendien kan je er eveneens voor kiezen om gebruik te maken van verschillende strategieën. Vooral het burenspel en het zerospel zijn twee vaak beproefde systemen die je kunnen helpen om je inside bet binnen te halen. Het mag dan ook duidelijk zijn, vooraleer je er voor kiest om een inside bet te plaatsen is het dus altijd belangrijk om even goed de verschillende mogelijkheden op de markt onder de loep te nemen.

Gelimiteerde roulette inzet mogelijkheden door strategie

Veel spelers kiezen er vandaag de dag bewust voor om tijdens het spelen van roulette gebruik te maken van een bepaalde strategie. Dat is natuurlijk erg interessant, want op deze manier kunnen de winstkansen voor de speler aanzienlijk stijgen, maar anderzijds moet het ook gezegd dat ze er niet zelden voor zorgt dat je als speler een beetje wordt beperkt in je inzet mogelijkheden. Van alle verschillende roulette inzet mogelijkheden richten het merendeel van de strategieën zich op de zogenaamde outside bets. Dit is niet zo vreemd. Door in te zetten op deze weddenschappen zorg je er als speler namelijk voor dat je kan genieten van een potentiële slaagkans van je inzet van om en bij de 50 procent. Het is dan ook onnodig om te zeggen dat dit veruit de interessantste mogelijkheid is om in slechts enkele speelrondes een niet onaantrekkelijke winst bij elkaar te spelen.